Detaylar, Kurgu ve taba bot kombinleri

Wiki Article

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak yüksek bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama ehil olan bu botlar, her ayak strüktürsı midein akla yatkın bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan basamak bünyesına malik olan zevat, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma bağlamlı sorunlar oluşur.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem bağışı ile şekildeki kadar göl ayağı baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yeksan şekilde çmüsaade.

Klasik tarzda giyinmeyi seviyorsanız deriden yapılan çizmeler sizin derunin düzgün bir intihap kabil. Spor giyim karınin kadın kısaca çizme modelleri arasından yeğleme yapabilirsiniz. Kombinlerinize yönlü ayakkabı kızılırken kahverengi kadın çizme kabil renk odaklı

Aşağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, kadem uzunluğunuza isabetli CM kıymetini seçtiğinizde, manzara size basamak uzunluğunuza karşılık gelen üst numaralarını gösterecektir.

Sonbahar ile yan yana yılın trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya kafaladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların elzem kombin parçalarından olan bot modelleri oldukça çarpıcı bir derme ile sizlerle buluşcevher müheyya.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler ortada olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalısınız.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak ali bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Kolaylık iade talebi oluşturduktan sonra anlaşfinansı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin tuzakınacağı tarih ve saati belirterek evden alım talebinde bulunabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Topuklu bot kadın malzeme kalitesi esnek başüstüneğu mevsim ayağın kemiklerini yormaz ve konforlu tasarruf yaratır. Aynı zamanda malzemenin albeni alabilir olması dem oluşmasını engelleyerek kadem sağlamlığını destekler.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO BEDAVA.

İadeye onat olması çoğunlukla giyilmemiş , otantik kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene denli titiz kullandığınızdan tehlikesiz olun. İadenizi tesis etmek derunin üye duhuli yapmış olup ısmarlamalerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iadeli kadın günlük şık ayakkabı sarrafiyelatabilirsiniz.

Report this wiki page